Wachtwoord Opslaan

Uw zoekresultaten

Cosy Home & Living introduceert HOST SERVICE

Gepubliceerd op 22 april 2017 door Cosy Home & Living

Ondersteuning bij vakantieverhuur in Suriname

Het is niet ongewoon meer om als particuliere eigenaar van een woning in Suriname te verhuren aan vakantiegangers. Cosy Home & Living brengt al jaren huurders en verhuurders bij elkaar maar ook internationale boekingssites als Airbnb en Micazu doen het goed als het gaat om verhuur van huizen in Suriname.

Wanneer er een goede ‘match’ is tussen een vakantieganger en de aangeboden woning is een boeking online zo geregeld. Daarna begint het echter pas. De woning moet uiteraard aan de verwachting van de gast voldoen, alles moet werken, schoon zijn en de gasten moeten netjes worden ontvangen. Mocht er tijdens het verblijf onverhoopt assistentie nodig zijn dan moeten de vakantiegangers iemand kunnen bereiken. Kortom, er komt veel kijken bij de daadwerkelijke verhuur. Een hele uitdaging, zeker wanneer de huiseigenaar niet in Suriname woont, een drukke baan heeft of een dagje ouder is.

Als professionele verhuurorganisatie heeft Cosy Home & Living daarom de ‘Host Service’ geintroduceerd.  Cosy Home & Living. Cosy Home & Living biedt ondersteuning ter plaatse en zorgt ervoor dat de gasten krijgen wat de huiseigenaar toezegt.

Heeft u interesse in deze dienstverlening of kent u iemand voor wie onze ‘Host Service’ een uitkomst kan zijn. Download dan onze folder:

Cosy Home & Living HOST SERVICE (PDF) 

Wij maken altijd eerst vrijblijvend een telefonische of persoonlijke afspraak om de behoefte te bespreken en geven graag advies bij de verhuur.