Wachtwoord Opslaan

Uw zoekresultaten

Fris opgemaakt bed bij aankomst – de service van Cosy Home & Living!

Gepubliceerd op 21 september 2017 door Cosy Home & Living

Stap na aankomst gelijk in een opgemaakt bed! De service van Cosy Home & Living.

We krijgen regelmatig de vraag of er bedlinnen en badhanddoeken aanwezig zijn in onze vakantiehuizen. Een heel terechte vraag omdat dat niet overal gebruikelijk is. In veel Bungalowparken is het de gewoonste zaak dat er bovenop de huurprijs nog enkele tientjes komen voor het huren van badhanddoeken, keukendoeken en bedlinnen.

Omdat het naar Suriname lastig is om zelf linnengoed mee te nemen, heeft Cosy Home & Living er voor gekozen om bedlinnen en badhanddoeken onderdeel te maken van haar service. Per persoon ontvangt u minimaal 1 badhanddoek en per bed is er een set bedlinnen aanwezig. Daarnaast snappen wij ook dat u niet gelijk staat te springen bij aankomst in de woning om uw bed op te gaan maken. We maken alle bedden daarom op voordat u in de woning arriveert. Dat is fijn thuiskomen!

Wanneer u extra badhanddoeken en bedlinnen wenst kunt u dit tegen een zeer redelijke prijs bij ons bijhuren. We leggen het gehuurde linnengoed dan al voor aankomst in uw woning. Mocht u van plan zijn om veel uitstapjes te maken naar het binnenland, dan raden we wel aan om daar zelf wat oude handdoeken voor mee te nemen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw beddengoed tussentijds te wassen. Vrijwel ieder huis heeft een eigen wasmachine en anders is er een automaat aanwezig die u deelt met andere gasten. Door de tropische temperaturen zijn uw lakens bovendien zo weer droog!