Bent u op zoek naar een Luxe Vakantiewoning in Suriname?

Een luxe vakantie in Suriname behoort zeker tot de mogelijkheden. Net als bekende luxueuze bestemmingen zoals Bali en Dubai behoort ook Paramaribo langzamerhand tot een bestemming voor luxe vakanties. Met de opkomst van de bouw van resorts en ‘premium’ villa’s kunt u ook voor uw zorgeloze luxe vakantie uit de voeten.

De uitstekende combinatie van een zwembad, een mooi uitzicht en een jungle in de achtertuin maken Suriname tot een ware idyllische droom waaruit u niet wilt ontwaken. Zowel het fijne warme klimaat als de hoge gastvrijheid zal vrijwel iedereen aanspreken die even wilt ontsnappen uit de kou van Europa of  Noord-Amerika.

Cosy Home herkent de vraag naar luxe huizen die volgens Westerse standaarden gebouwd en ingericht zijn. Vandaar dat wij voor onze premium rentals extra kwaliteitsnormen stellen aan de woningen die wij zelf aanbieden of verhuren.

Bij Cosy Home bent u aan het juiste adres om een mooi en geschikt huis te vinden. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende luxe ‘premium’ huizen die we kunnen aanbieden voor zowel korte als lange termijn

hotel_4

Premium Vakantiewoningen

“We hadden een geweldige tijd”

“Dankzij Cosy Home Suriname hebben wij een geweldige tijd gehad in Suriname en hebben wij Paramaribo en het land zonder zorgen goed leren kennen. Het huis was super geregeld en we hadden er bijna geen omkijken naar.”

– Sarah Meijers