Waarom je voor COSY HOME SURINAME kiest

 

+ 10.000 Vakantieganger waren je voor

Cosy Home Suriname heeft al meer dan 10.000 mensen een geweldige vakantie bezorgd en is daarmee een uniek begrip geworden in Suriname en daar buiten. Bent u de volgende?

+80 Huizen in Aanbod

Met meer dan 80 huizen in aanbod is Cosy Home Suriname een van de grootste aanbieders op het gebied van vakantiewoningen in Suriname. Van groot tot klein, voor iedereen!

Support

Cosy Home Suriname staat je graag te woord via e-mail of telefoon als je vragen hebt over het woningaanbod, een woning wilt huren of verhuurder wilt worden. Wij zijn bereikbaar in zowel Suriname als in Nederland!

Geweldige service voor verhuurders

Cosy Home Suriname staat erop dat u als verhuurder ontzorgd wordt, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Deze service wordt op maar geleverd. Cosy Home Suriname regelt bijvoorbeeld schoonmaak, oplevering en sleutel overdracht.

“We hadden een geweldige tijd”

Dankzij Cosy Home Suriname hebben wij een geweldige tijd gehad in Suriname en hebben wij Paramaribo en het land zonder zorgen goed leren kennen. Het huis was super geregeld en we hadden er bijna geen omkijken naar.

Wat onze klanten zeggen

We laten graag onze tevreden klanten aan het woord over Cosy Home

Ernesto Pagi

We had such a great time in Paramaribo with our kids. Really enjoyed the culture and the welcomeness of the staff of Cosy Home. Great experience!

Ilse Ligt

Mijn eerste keer in Suriname was meteen een geweldige ervaring. Bedankt Lisa! en team. Geweldige ontvangst en top verblijf.

Angela Marti

Leuk bedrijf en geweldige service bij Cosy Home! Ondanks dat we elk jaar naar Suriname gaan blijft het elke keer weer een geweldige ervaring, mede dankzij de gastvrijheid die Cosy Home ons biedt.

Peter van der Schuur

Ik en mijn vrouw hebben een mooie vakantie beleefd in Suriname. Dank, en ik kijk uit naar de volgende keer.